1_Sushi SILK
2_Sushi SILK
3_Sushi SILK
4_Sushi SILK

Sushi Silk

The project aimed the extension of a restaurant towards the generous terraces on the rooftop.

The existent pergola is enclosed by a set of sliding glass windows, maintaining the structure poles in wood and the ceiling is coated with a geometric net of wood sticks within which was installed an indirect lighting system.

The amazing view over the historical part of the city is now in direct contact with the public table area.

The space was infrastructure and a long counter was installed with a set of wooden Japanese style stools.

O projeto visou a ampliação do restaurante para os generosos terraços no telhado.

A pérgola existente foi fechada através de um conjunto de janelas deslizantes em vidro e o tecto revestido com uma malha geométrica de ripas de madeira, no interior do qual foi instalado um sistema de iluminação indirecta.

A incrível vista sobre a parte histórica da cidade está agora em contato direto com a área da mesa pública.

O espaço foi infra-estruturado, incluindo a instalação de um longo balcão com um conjunto de bancos de madeira em estilo japonês.

year:
client:

Private

location:

Lisbon, Portugal

status:

Built

team:

André Ribeiro
André Pinto da Cunha
João Almeida

photography: